Jury

Jurymedlemmer

Jan Vendelbo

Jan Vendelbo

Juryformand

Adm. direktør for Spies og Head of Brand & Marketing for Thomas Cook Northern Europe

Jan Vendelbo er en erfaren erhvervsleder, som er kendt for sin modige og kreative tilgang til kommunikation, og bibringer AEA juryen nogle helt uvurderlige kvaliteter. Jan blev i 2015 sammen med Eva Lundgren kåret som Årets Markedsfører til AEA.

Karen Frøsig

Karen Frøsig

Jurymedlem

Adm. direktør for Sydbank

Som direktør for Danmarks fjerdestørste bank, tilfører Karen med sine mangeårige erfaringer fra finanssektoren juryens arbejde yderligere og nye dimensioner. Finansområdet er et væsentligt forretningsområde for bureau branchen.

Jens Visholm

Jens Visholm

Jurymedlem

Koncerndirektør Coop

Jens har gennem mange år arbejdet med markedsføring og kommunikation indenfor detailhandel og forbrugermarkedet. Som koncerndirektør i Coop, arbejder han dagligt i én af Danmarks absolut mest kommunikerende virksomheder på tværs af kanaler samt nye og gamle medier – og han er oprigtigt interesseret i at flytte både produkter og holdninger gennem effektiv kommunikation.

Jesper Bjerre

Jesper Bjerre

Jurymedlem

Direktør – AP Pension

Jesper Bjerre er netop tiltrådt som direktør for AP Pension. Han har tidligere været privat direktør for DANICA og var med til at vinde en AEA i 2012. Han har tidligere været tilknyttet PFA i 4 år og har også arbejdet for TDC. Jesper har lang erfaring i at håndtere store marketingsbudgetter og bidrager dermed med en væsentlig indsigt fra kundesiden.

Mette Maix

Mette Maix

Jurymedlem

 CEO Flying Tiger Copenhagen

Mette Maix har en lang ledelseskarriere i detailbranchen, hvor hun bl.a. har været kædedirektør for SuperBrugsen, marketingdirektør for Tesco i Slovakiet, direktør for Føtex og senest som CEO hos Berlingske Media.

Mogens Bjerre

Mogens Bjerre

Jurymedlem

Associate Professor, CBS, Department of Marketing

Mogens Bjerre har en særlig rolle i relation til AEA, idet han qua sin faglighed rådgiver den øvrige jury i relation til udvælgelse af shortlisten, samt øvrige forhold, der måtte give anledning til tvivl. Mogens Bjerre er erhvervsforsker og lektor på Institut for afsætningsøkonomi på CBS. Han er endvidere tilknyttet ROI Consulting A/S som chefkonsulent. Har tidligere været ansat i PA Consulting Group og Logisys.

Kim Nøhr Skibsted

Kim Nøhr Skibsted

Jurymedlem

Group Vice President hos Grundfos Holding

Med sin lange erfaring med kommunikation på den helt store scene, tilfører han juryen en fantastisk indsigt i afviklingen af kommunikative strategier og målsætninger.